Verenigingen

Facebook
bewegingstherapie bewegingstherapie bewegingstherapie
Bewegingstherapie


Bewegingstherapie voor uw voeten

Deze bewegingstherapie is ontwikkeld door filosoof Rudolf Laban (1872-1958). Zijn opleiding als architect gaf hem de basis voor deze therapie. Als de fundering van een huis niet goed is, zal het bouwwerk scheef komen te staan, of erger nog, zal het in elkaar zakken.

Als het “voetenwerk” (fundering) niet goed is kunnen er in het hele lichaam (bouwwerk) klachten ontstaan. Staat men niet goed op de voeten, dan zal er ergens in het lichaam een compensatie plaats vinden om het lichaam staande te houden. Zo kan de oorzaak van vele klachten aan het bewegingsapparaat in de voeten liggen. De therapie van Laban is verder uitgediept en ontwikkeld door Mida Schutte in de ADIM (all done is movement) techniek. Samen hebben ze een scala aan bewegingen ontwikkeld die het voetenwerk aansterkt.

In de praktijk van Mida Schutte heb ik ruim een jaar mogen meedraaien, waarbij ik veel kennis heb op gedaan. Deze achtergrond geeft mij de mogelijk u extra te informeren bij klachten aan het bewegingsapparaat.

Als u praktijk gerichte bewegingen wilt leren of behandelt wilt worden aan specifieke voet- en/of houdingsklachten verwijs ik u graag door naar Mida Schutte. www.midaschutte.nl