Ons dagelijks leven

Ons dagelijks leven van druk-druk-druk!!

In de 24 verse en frisse uren die ons dagelijks ter beschikking staan, moeten we slapen, werken, studeren, eten, zorgdragen voor onze naasten, onze sociale verplichtingen nakomen, sporten etc. Er blijven slechts een paar uur over om iets te willen. Wat doet u naast deze bijna fulltime-job met uw vrij te besteden uren? Momenteel kiest u ervoor om in deze kostbare tijd even op mijn site te kijken. Bedankt? en hopelijk zal deze tijd u iets brengen waar u naar zoekt!

Bent u bekend met de tijd die ons lichaam nodig heeft om zijn dagelijkse takenlijstje te volbrengen? Heeft ons lichaam ook behoefte aan vrije tijd?

De fulltime-job van ons lichaam

Hoe werkt ons lichaam met het skelet wat ons staande houdt, met spieren waardoor we vrij kunnen bewegen en organen die zorgen voor onze stofwisseling? En hoe precies werken onze zenuwen, ruggenmerg en ons hoofd, waardoor we kunnen ?denken? en onze ledenmaten bewust kunnen aansturen? Een wereld vol met functies waar onze huidige wetenschap nog dagelijks nieuwe ontdekkingen aan toevoegt.

U kunt zich voorstellen dat het lichaam dagelijks keihard moet werken om deze fulltime-job te kunnen volbrengen. Ook alle bijbaantjes in de avonduren, waarbij het lichaam zijn legertjes inzet om indringers de baas te zijn, zorgen voor veel overuren. Kortom, het lichaam draait 24 uurs-diensten. Vakantie en snipperdagen zijn er meestal niet bij! Wanneer mag ons lichaam even bijtanken en zijn overuren declareren? Welke actie wil zijn baas ondernemen?

Herkent u tijdig de signalen van uw lichaam om te weten dat het toe is aan een “snipperdagje”? Zijn wij een goede baas die voor de juiste arbeidsomstandigheden zorgt, zodat het lichaam geen klachten ontwikkelt waardoor het zich ziek moet melden? Klachten vragen om aandacht en verandering van levensstijl, soms moeten we, soms willen we!

Bent u opzoek naar een “bedrijfsuitje” voor u en uw lichaam om even te ontspannen of heeft u te maken met klachten waar u graag aan wilt werken? Misschien is een reflexzonemassage net datgene waar u en uw lichaam aan toe zijn.